Blogger Templates

1 February 2012

--> Februari <--

Dah lama btl aku x update blog aku ni.. Tak tau nak update apa.. Hahahaha.. Lagi2 skrng bz ngan assignment je.. Ari2 assignment and present.. Tnsyen gile lah klau cam ni.. Pening kpla nak wat assignmt..
Pejam celik pejam celik dah msuk bulan februari.. Skjp btl masa berlalu.. Mcm x prsn yg bulan januari dah abs.. Mcm x rasa pape je kat bulan januari ni.. Skjp sgt masa berlalu..


25 December 2011

--> Prosperity <--

Salam..  Yeahh.. Akhrnya dpt gak aku mkn prosperity ni.. Dah lama btl akul x mkn.. Aku mkn time tgh ari td.. Fuhh.. Mmg knyng smpai menjilat jari.. Hehehe.. Sedap x tercakap.. Nsb baik lah org x ramai kat mcd td.. Aku mls sbnrnya nak beratur pnjng2 ni.. Pnt nak menunggu.. Td dpt order pun skjp je.. Org x ramai.. Pelik gak aku.. Slalunya ari ahad ramai org kat mcd ni.. Tp xpelah asalkan aku dpt mkn.. Nyam Nyam.. Aku rasa mcm nak beli lg je rasa.. Nsb baik lah duit x mencukupi.. Klau x esk beli lg rasanya ni.. Huhuhu.. Apa pun mmg knyng mkn prosperity.. Smpai skrng aku x lpr2 lg.. 




Alhamdulilah.. Knyng mkn prosperity..

19 December 2011

--> Bosan + Cuti Sem <--


Aku skrng tgh cuti sem.. Sbln lbh aku cuti.. Smpai 09.01.2012.. Bosan gak kdng2 cuti lama2 ni.. Tak tahu nak wat apa.. Duk umh pun x tau nak wat pe.. Ari2 ngadap lappy je.. Tu je leh wat utk hlngkan bosan.. Skrng dah jarang main msj2 ni.. Tak tau nak msj ngan sape.. Kdng2 bosan gak asyk main msj je.. Pening kpla nak memikir nak msj apa.. Smpai dah xde idea nak balas msj.. Nak keja transport x ckup plak.. Klau x leh gak aku keja part time smntra cuti sem ni.. Skrng ni pun duk umh je lah.. Jarang kluar umh.. Tak tau nak g mana..

18 December 2011

--> Without You <--

I can't win, I can't win
I will never win this game without you, without you
I am lost, I am vain,
I will never be the same without you, without you

I won't love, I wont love
I will never make it past without you, without you
I can't rest, I cant lie
All i need is you and I, without you

Without....

You! You! You! You!
You! You! You! You!

Can't erase, so I'll take blame
But I cant accept that we were strange without you, without you
I can't quit now, this can't be right

I can't take one more sleep this night without you, without you
I won't sob, I wont cry
If you're not here, I'm living life without you, without you

I can't look, I can't blind
Lost my heart, I lost my blind without you

Without you.....

You! You! You! You!
You! You! You! You!

17 December 2011

--> Single Mingle <--

Pejam celik pejam celik dah 3 taun rupenya aku single.. Mcm x caye plak leh single lama mcm ni.. Rasa cam skjp je masa bergerak.. Rasa mcm smlm je aku baru single.. Aku x sngka plak blh thn single lama mcm ni.. Tp ada gak yg x caye aku ni single.. Rmai kate aku ni ada gf.. Pdhal aku xde gf pun.. Aku ni mana lah ensem.. Kurus plak tu.. Hahahaha.. Tp xpelah aku x ksh pun.. 1 hari nnti ada lah jodoh aku.. Mngkin wat masa ni jodoh aku xde lg.. Aku pun lum bersedia lg nak b'cple balik ni.. Rasa cam mls je nak cple2 ni.. Wat masa ni aku hepy ngan status single aku.. Takde lah bosan sgt sbb mmbr ada..

15 December 2011

--> Xbox 360 <--

Aku minat gile kat xbox 360 ni.. Rasa cam nak beli je.. Tp msih mhal lg lah mcm ps3.. X slp aku hrga dia dlm seribu lbh kot.. Duit aku x bnyk nak beli xbox 360.. Bile ntah aku dpt beli ni.. T'ingn nak ada xbox 360.. Klau aku dpt beli ni cnfrm x bosan.. Sbb slalu main.. Game pun bnyk.. Best2 plak 2..
Xbox 360 yg ni smart sey.. Lg2 wana biru 2.. Minat plak aku tgk.. Nape lah xbox 360 ni mhal sgt.. Klau murahkan best.. Dpt gak aku nak beli.. Hehehe..

14 December 2011

--> Anugerah Gemilang Pelajar <--

29.11.2011
Ari 2 kolej aku ada wat anugerah gemilang pelajar.. Bertemakan 1 malaysia dekat tanjung puteri resort pasir gudang.. Mmg best lah time anugerah 2.. Tempat dia pun menarik jugak..mknn n minuman dia puas sgt.. Knyng pun knyng..
Pic yg kat ats ni ada lah no x bertuah aku.. Ingtkan dpt cabutan bertuah.. Tp x dpt plak.. Dak2 senior je rmai dpt.. X puas ati btl.. Tp x pelah aku x ksh pun.. Hehehe..
Ni plak dak2 kls HR aku.. Diaorg mmg sporting.. Best gile dpt mmbr cam ni..Seronok bljr ngan diaorg.. Yg dkt tgh pkai baju oren 2 aku pnya lecture.. Wlpun dia dah kawen tp dia mmg spoting n baik.. Dlm kls dia x mengantuk pun.. Bljr pun hua hua je.. Nak bkk fb pun dia bg aslkan keja ciap..
Aku plak yg tgh cngkung 2.. Pkai baju oren n pkai spek.. Hehehe ;)